Voorkom voetproblemen

zoals ingegroeide nagels of pijnlijke dikke eeltvorming.

PEDICURE

Voeten dragen je de hele dag, ze verzetten veel werk. Een goede reden om daarom ook goed voor ze te zorgen. Niet alleen voor mooie voeten maar ook voor behandeling van problemen aan de voeten.

Basis behandeling

 • Een korte intake en voetverzorgingsadvies.
 • De intake geeft een goed beeld van eventuele problemen. Daar waar meer aandacht moet liggen of waar tijdens de behandeling juist weggebleven dient te worden.
 • Desinfectie van de voeten.
 • Het verzorgen van de nagels en de nagelomgeving.
 • Het verwijderen van overtollig eelt en kloven.
 • Het verwijderen van eventueel aanwezige likdoorn(s).
 • Het behandelen van eventueel ingegroeide nagels.
 • Korte massage/aanbrengen van een voetcrème.
 • Inclusief een voetencheck.

Duur van behandeling: 45 minuten.

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Mijn voeten die toch iets meer medische zorg nodig hadden dan bij de standaard pedicure, varen er wel bij!  Wat ben ik blij met jouw advies en heb ik heerlijke zachte voeten. Bij jouw voetmassage kan ik zo goed ontspannen, daar ben ik je heel dankbaar voor.

Merel

Deel behandeling

Dit kan zijn:

 • Het behandelen van bijvoorbeeld een likdoorn of een ingegroeide nagel of mycose nagel.
 • Nagels lakken (in combinatie met een basisbehandeling) Dit wordt gedaan met de lakken van Orly breathable. De Orly nagellakken bevatten arganolie, provitamine B5 en vitamine C. Deze toevoegingen dragen bij aan de verzorging van de nagels en het hersteld van beschadigde nagels. Arganolie is een geweldig middel. Het zorgt voor sterkere nagels en een gezonde nagelgroei dankzij de hoeveelheid vitamine E en carotenoïden (vitamine A). Daarnaast zit het vol met essentiële vetzuren die de nagels en nagelriemen hydrateren

Duur van behandeling: maximaal 20 minuten.

Een goed gevoel, dat had ik al na 5 minuten. Ik kom voor een pedicure behandeling, maar het lijkt wel of ik bij een wellness ben, heerlijk gewoon. Henny straalt rust uit die jou dat ‘goed gevoel’ geeft. Ik weet zeker dat ik een vervolg afspraak maak, want dit gevoel wil ik vaker hebben. Henny, heel erg bedankt. Je bent een kanjer in je vak maar ook als mens.

Paula

Sculpture Gel bij mycose

Mycose of zoals het in de volksmond genoemd de kalknagel is vaak een lelijk gezicht.

Vooral dames die een slippertje, sandaaltje of open schoentje willen dragen vinden dit erg vervelend. Het is mogelijk om naast het behandelen van de mycose een speciale gelnagel te plaatsen over de eigen nagel. Hierdoor ziet de aangedane nagel er als normaal uit. Deze methode is ook heel geschikt voor heren. De nagel krijgt een natuurlijk uiterlijk en hoeft in principe niet gelakt te worden.

De gelnagel wordt gezet in combinatie met een deelbehandeling of gehele pedicurebehandeling.

Gellak

In plaats van gewone nagellak is het ook mogelijk de nagels te voorzien van een gellak. Deze blijft gegarandeerd 5 tot 6 weken zitten.